JUST EAT CAKE - IT’S SOMEBODY’S BIRTHDAY SOMEWHERE
Jullie bruiloft! DE dag dat alles perfect moet zijn en jullie zelf geen omkijken hebben naar alles wat geregeld moet worden.

Sweets and cake voelt zich enorm vereerd als wij deel mogen uitmaken van deze speciale dag.

Maar waar te beginnen?Aangezien jullie taart iets heel persoonlijks is, is het om deze reden niet mogelijk zomaar een prijsopgave te geven zonder dat het ontwerp is gemaakt. Er zijn vele factoren die kunnen meespelen in de prijs. Komen er 2/3/4 of 5 lagen? En komen er suikerbloemen op of een leuke topper? Wil je echte taart i.c.m. dummies?
De prijs kan varieren tussen €4,75 en bijvoorbeeld €7 per persoon.

A CUP OF COFFEE SHARED WITH A FRIEND IS TASTE AND TIME WELL SPEND
Aansnijtaarten
Aansnijtaarten worden geregeld erbij besteld wanneer er vele gasten zullen mee eten, dit zijn taarten die in kleur van de bruidstaart en simpel worden afgewerkt. Het is gebruikelijk dat deze bijv al vooraf door het personeel ( bijv in de keuken) wordt aangesneden en op de bordjes worden gelegd. Wanneer de Bruidstaart wordt aangesneden en er mooie foto’s zijn gemaakt, kan het personeel snel alles uitserveren en hoeven niet alle gasten te wachten bij de bruidstaart tot deze helemaal is opgesneden.
Omdat deze aansnijtaarten verder geen afwerking hebben en niet voor het oog zijn, ligt het tarief hier een stuk lager als de bewerkte bruidstaart. Dit kan flink schelen in de kosten en de totale prijs per persoon omlaag halen. 
Proeverij
Sweets and cake denkt graag met jullie mee en kan diverse opties aanbieden. Sweets and cake raadt daarom ook aan om bij ons een bruidsproeverij te nemen onder het genot van een bakje thee of koffie. Om aan alle wensen te kunnen voldoen streven wij naar een persoonlijk en goed contact, zodat het ontwerp tot in de puntjes verzorgd kan worden. Hebben jullie al ideeen? Laat het ons weten! Neem contact met ons op om een afspraak te maken!

*Bruidstaarten worden altijd bezorgd en opgebouwd op locatie, binnen dordrecht is dit kosteloos.

**Kosten van een proeverij worden verrekend bij het plaatsen van een bestelling.